Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 8-Jan-2009 10:59
Iqbal dan Irfan...
Tak sempat nak upload gambar, Irfan balik dari nursery nak main main game Dr Who kat pc lak...
Saja update gambar-gambar adik dan abang..untuk tatapan keluarga di Malaysia..main sama-sama, tidur sama-sama, mewarna pun sama-sama..dua beradik yg tak boleh dipisahkan..celik mata ja pagi-pagi kalau salah sorang takda, sorang lagi mesti mencari...boleh kata semua benda mesti beli sama...sama warna, sama pattern...macam kembar pula. ;-) kalau tak, berebut lak..

IRFAN...

cuma makan ja lain citarasa...Irfan memanjang nak makan nasi..breakfast, lunch sehinggalah ke dinner nak nasi juga...senang makan, perut orang Kedah...hehe ..pagi-pagi cari nasi...nasi, ikan goreng, ikan bilis ka, kicap manis cap kipas udang wajib ada...dah cukup dah.

Lupa nak update perkembangan Irfan...Irfan masuk nursery dari pukul 8.45 pagi sampai pukul 11.45 tgh..
Sekarang baru baca Iqra' 1..jenuh juga nak ajar baca ni..kadang2 setiap hari Sabtu bawa ke Green Room (surau universiti) ada kelas Iqra'..baru ok nak baca, kalau umi yg ajar banyak ceritanya.. :you_smartass:

IQBAL..

Iqbal lak perut mat saleh ...memanjang dengan cereal, roti, oat...nasi boleh kira seminggu berapa kali makan...tengok mood dia..lauk yg dia berkenan..kadang lauk telur goreng ngan kicap pun dah laju makan.. gi sek bawa bekal roti, buah dan kadang2 ada yogurt...

Abang Iqbal tengah berselera makan..kena ambik gmbr ni, bkn senang tengok dia makan banyak hehe..

pening umi memikir nak bagi makan apa... :argue_mad: kalau kuih-kuih msia sukala, kuih pau, karipap,donut,lopes...paling suka cucur keria hehe..anak, oh anak..kena kreatif dan aktif berfikir nak sedia makan apa hari-hari kat dia ni.. 0)

Iqbal pula masih di Foundation 2 (mcm prasekolah ), bln Sept ni baru masuk Year 1. Alhamdulillah, Iqbal dah baca sampai Iqra' 3..supposed skrg dia dah masuk Iqra' 4.. $-) baca kat rumah, faham-faham jelah.. penuh psikologi, taklarat mulala jadi umi jadi incredible hulk.. :get_you: hihi.. sek kat sini sampai pukul 3.15 petang, balik dah ngantuk dah.., tmbh skrg winter, kul 4 dah gelap dah.mulala tak mau baca...

Aduhai...Segalanya perlu penuh kesabaran...

Peminat spiderman..baju no 24 , mcm nombor rumah Jad kat Tikam Batu..hehehe


Di bilik tidur...Abang Iqbal merawat adik hehe..luka skit jer..sebab kena kuku hehe


© Pidgin Technologies Ltd. 2016